Cadavru găsit în râul Natisone, din Italia. Se presupune că este al lui Cristian Molnar

de Madalina PETRESCU Duminică, 23 Iunie 2024 438
După trei săptămâni de căutări în râul Natisone, pompierii italieni au găsit un cadavru despre care cred că este al românului dat dispărut pe 31 mai.

În cursul dimineții, datorită în parte scăderii nivelului apei, a fost găsit un corp fără viață în apropierea malului râului unde a avut loc accidentul în care au fost implicați trei tineri pe 31 mai, scrie tg24.sky.it

Nu există încă o identificare oficială, dar se bănuiește că este vorba despre Cristian Molnar, bărbatul de 25 de ani care fusese dat dispărut ultima dată. Cadavrele celor două tinere care erau cu el fuseseră deja recuperate în zilele următoare tragediei. Scăderea nivelului apei a facilitat găsirea ultimului cadavru.

Corpul, au explicat pompierii, a fost găsit într-o baltă, într-un loc nu departe de locurile în care fuseseră găsite cele două fete, Patrizia Cormos, 20 de ani, și Bianca Doros, 23.

Tinerii au mers în albia râului Natisone pentru a face câteva fotografii pe 31 mai, când, din cauza ploilor abundente din zilele anterioare, nivelul apei râului a crescut rapid.
La un moment dat, cei trei tineri îmbrățișați, au fost luați de ape, în ciuda încercărilor de a-i salva. Din acea zi, căutările nu au încetat niciodată: mai întâi au fost găsite trupurile celor două fete, iar astăzi, posibil, cel al tânărului român, rezident în Austria.

Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai.

Tot atunci au dispărut şi Patrizia Cormos şi Bianca Doroş, care se aflau împreună cu Cristian.
Trupurile neînsufleţite ale celor două fete au fost găsite a doua zi, ele fiind înmormântate în Satu Mare.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei