Casa Albă intenționează să adopte sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei

de Cuget Liber Vineri, 23 Februarie 2018 107
Casa Albă intenționează să adopte sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei, au anunțat înalți responsabili ai Administrației Trump, respingând acuzațiile de indulgență la adresa Moscovei, informează AFP.
Congresul american s-a pronunțat deja pentru sancțiuni împotriva Rusiei, acuzată de americani de amestec în alegerile prezidențiale din 2016. Însă, la 30 ianuarie, Trezoreria americană s-a rezumat la publicarea unei liste cu 200 de responsabili ruși, fără a anunța măsuri punitive imediate.
Exprimându-se sub acoperirea anonimatului, înalții oficiali ai Administrației Trump au explicat că a fost înființat un grup de lucru pentru a preveni orice nouă ingerință în alegerile parlamentare din toamnă. Iar în prezent se lucrează la introducerea de sancțiuni legate de acțiunile de destabilizare a sistemului electoral american imputate Moscovei în timpul campaniei prezidențiale din 2016, care l-a adus pe Donald Trump la Casa Albă.
"Muncim enorm, tratăm aceasta cu foarte mare seriozitate, este o problemă de securitate națională", a dat asigurări un responsabil al Administrației americane. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei