TIR răsturnat pe Autostrada A2 București-Constanța. Circulația este oprită pe ambele sensuri de mers

de Madalina PETRESCU Duminică, 28 Aprilie 2024 1154
Un accident grav în urma căruia in TIR s-a răsturnat pe Autostrada A2 București -Constanța a avut loc cu puțin timp în urmă. Din cauza acestui eveniment rutier, polițiștii au anunțat că a fost oprită circulația pe ambele sensuri de mers.
Conform informațiilor transmise de Centrul InfoTrafic din Cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accident s-a produs în jurul orei 13:55, pe autostrada A2 București-Constanța, în zona orașului Fundulea (județul Călărași).

Mai precis, TIR-ul s-a răsturnat la kilometrul 32+300 de metri. Polițiștii au anunțat că autotrenul era înmatriculat în Ucraina:

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 32+300 de metri, pe sensul spre litoral, în zona localității Fundulea, județul Călărași, un autotren înmatriculat în Ucraina a impactat parapetul median și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

De asemenea, în urma impactului puternic sunt scurgeri de carburant pe partea carosabilă. Din fericire, nu au existat victime în urma acestui grav accident”, au transmis polițiștii.

Pentru siguranța participanților la trafic, circulația a fost oprită pe ambele sensuri de mers. La acest moment se permite circulația doar pe banda de urgență.

Centrul InfoTrafic a informat că traficul ar urma să revină la normal în circa 60 de minute.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.
Astfel că, șoferii sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil zona pentru a evita ambuteiajele.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei