CAZ INCREDIBIL! UN PITBULL A SALVAT UN COPIL, ÎN TIMP CE MAMA SA ÎNCERCA SĂ-L ÎNECE

de Cuget Liber Marţi, 26 Septembrie 2017 1443
Un câine din rasă pitbull a salvat un copil a cărui mamă încerca să îl înece. Deși câinele pare a fi eroul în această poveste, modul în care s-au desfășurat lucrurile mai departe te va surprinde.
Mama unui băiețel de 9 ani, din Australia, este acuzată de omor și tentativă de omor, după ce se presupune că și-a înecat copilul de 5 ani în răul Murray și a încercat să îl înece și pe cel de 9 ani, potrivit Daily Mail.
Buddy, câinele pitbull a văzut cum băiatul cel mare se luptă să scape din mâinile mamei sale în timp ce aceasta încerca să îl înece și a sărit pe ea. 

L-a mușcat pe băiat, încercând să-l tragă de lângă ea, iar când femeia s-a năpustit asupra băiatului, câinele a mușcat-o.
Băiețelul de 9 ani a supraviețuit, în timp ce fratele lui de 5 ani nu a fost la fel de norocos. Autoritățile au luat câinele în custodie până la finalizarea anchetei, iar proprietarul câinelui a demarat o petiție pentru eliberarea patrupedului.
Petiția a strâns mai bine de 50 000 de semnături, iar autoritățile au decis eliberarea câinelui. Un purtător de cuvânt al autorităților a motivat eliberarea spunând că patrupedul a acționat în apărarea copilului. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei