CAZ ȘOCANT! Desfigurat cu ACID de iubita lui, chiar când dormea

de Cuget Liber Miercuri, 22 Martie 2017 295
Daniel Rotariu, un român în vârstă de 31 de ani, originar din localitatea Dumbravița, a suferit arsuri grave pe o treime din suprafața corpului și și-a pierdut vederea după ce a fost atacat cu acid chiar de către iubita sa de origine britanică, Katie Leong.
Incidentul a avut loc în locuința lor din Turner Road, Leicester, în luna iulie a anului trecut, însă cazul a fost făcut public abia acum, potrivit leicestermercury.co.uk.
Se pare că bărbatul a fost cel care cumparat acidul sulfuric cu o concentrație de 96%, având impresia că iubita sa îl va folosi pentru a curăța bijuteriile. Între cei doi au existat mai multe certuri, iar românul s-a culcat în jurul orei 20, însă o senzație puternică de arsură l-a trezit.
Autoritățile spun că motivul femeii ar fi gelozia, în ciuda faptului că bărbatul i-a demonstrat în nenumărate rânduri cât de mult o iubește. Bărbatul a refuzat să își facă un tatuaj pentru a-și demonstra afecțiunea, însă a acceptat să își dezinstaleze contul de Facebook de pe telefon la cererea lui Katie Leong.
Juriul a decis că Leong este vinovată pentru fapta îngrozitoare, femeia fiind condamnată la închisoare pe viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei