Cecenul ucis de FBI în timpul unui interogatoriu nu era înarmat

de Cuget Liber Vineri, 31 Mai 2013 116
Bărbatul de origine cecenă ucis săptămâna trecută, în Florida, în timpul unui interogatoriu al FBI pentru presupuse legături cu autorii atentatului de la Boston, nu era înarmat, informează Washington Post. 
Ibraghim Todașev, în vârstă de 27 de ani, a fost împușcat mortal la 22 mai, după două ore de interogatoriu, de către agenți federali, în apartamentul său din Orlando, în timp ce încerca - probabil - să atace un anchetator. 
Cu puțin timp înainte să moară, el a recunoscut implicarea sa într-o crimă triplă comisă, potrivit lui, pe 11 septembrie 2011, împreună cu Tamerlan Țarnaev, cel mai mare dintre frații acuzați de comiterea atentatul din 15 aprilie, soldat cu trei morți și 264 de răniți în timpul maratonului de la Boston. 
După incident, oficiali ai forțelor de ordine au afirmat că tânărul a scos un cuțit și a încercat să intre în posesia pistolului unui agent al FBI. 
Potrivit Washington Post, un reprezentant al forțelor de ordine a dat asigurări că Todașev, înainte să fie împușcat mortal, l-a agresat pe un agent FBI, răsturnând masa în fața lui, însă nu avea asupra sa nici arme, nici cuțit. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei