Cel puțin doi morți și zece răniți, în urma unui accident la o fabrică în SUA

de Cuget Liber Miercuri, 22 Ianuarie 2014 86
Cel puțin două persoane au murit, iar alte patru se aflau în stare critică, în urma unui accident la o fabrică din Ohama, în Nebraska (centru), au anunțat autoritățile. Incidentul a avut loc luni la International Nutrition, o companie care produce hrană și alte produse pentru animale și păsări, relatează CNN. 

În momentul incidentului, în instalație se aflau 38 de persoane, a declarat Bernard Kanger, comandantul interimar al pompierilor din Ohama. Zece dintre persoanele rănite a fost necesar să fie conduse la spital, a adăugat el, precizând că patru se aflau în stare gravă. Alte șapte persoane au primit îngrijiri la fața locului, a precizat aceeași sursă.

Două peroane au decedat, una a fost identificată de către poliție ca fiind Keith Everett, în vârstă de 53 de ani. Celălalt corp a rămas înăuntrul instalației, după ce oficiali au anulat eforturi de salvare, din cauza frigului și rafalelor de vânt, scrie mediafax.ro.

Cauza accidentului industrial este investigată, a anunțat Kanger, dar oficiali nu sunt pregătiți să spună că a fost cauzat de o explozie. "Ceea ce știm este că a avut loc un eveniment semnificativ, care a cauzat o problemă catastrofală la nivelul structurii", a spus el. Oficialul a declarat că al doilea și al treilea etaj al instalației s-a surpat, o cantitate importantă de bucăți de beton, oțel și tablă prăbușindu-se până la primul etaj.

Cel puțin 50 de pompieri au intervenit în urma unui apel de urgență. Un mucitor, conștient și care putea vorbi, a fost scos dintre dărâmături de către pompieri, după o intervenție de 10-15 minute.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei