CHEF cu mici și manele la celebrul liceu unde a predat Klaus Iohannis

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 22 Decembrie 2022 253
Petrecere cu manele la liceul unde a fost profesor președintele României, Klaus Iohannis. În urma unui eveniment caritabil, elevii de la Colegiul Național ,,Samuel von Brukenthal” au încins grătarele și au dat muzica la maximum chiar în curtea școlii, potrivit Realitatea

Unul dintre cele mai prestigioase colegii din Sibiu, la care a învățat și a predat fizică chiar președintele Klaus Iohannis, a organizat miercuri, 21 decembrie, un bazar caritabil, care s-a transformat în final într-o petrecere cu mici și manele. Elevii de la Colegiul Național „ Samuel von Brukenthal” au făcut grătare chiar în curtea școlii, relatează Realitatea PLUS.
Colegiul este unul dintre cele mai prestigioase din oraș și târgul organizat în interior avea ca scop să strângă fonduri pentru persoanele care suferă de boli incurabile.
Târgul a fost organizat pentru strângerea de fonduri pentru Hospice „Casa Speranței” dar s-a finalizat cu o petrecere, după ce elevii de la Colegiul Brukenthal au încins grătarele și au pus manele la volum maxim în curtea liceului din mijlocul Sibiului.
Directorul liceului spune că a avut loc strict pe domeniul școlii, iar muzica a fost oprită când s-a constatat că volumul era prea mare. Mai mult, Inspectoratul Școlar Sibiu descrie acest eveniment drept ,,regretabil” și spune că nici nu a fost înștiințat cu privire la organizarea unui eveniment sau să fi fost cerută vreo aprobare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei