Cine era Nicoleta, mămica din Buzău care a pierit în accidentul de autocar din Bulgaria

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Luni, 08 August 2022 287
Nicoleta M. se numără printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar din Bulgaria. Femeia era din Buzău și vorbea bine limba turcă. Potrivit apropiaţilor, Nicoleta lucra ca ghid la firma care efectua excursii cu autocarul spre destinaţiile turistice din Anatolia, potrivit Antena3.ro

Nicoleta avea 42 de ani și era mama a doi copii: un băiat, acum student în Olanda, din primul mariaj cu un cetăţean turc, şi o fetiţă, din a doua căsătorie, aflată şi aceasta într-o etapă finală, cea a divorţului, scrie Adevărul. Vineri, buzoianca se întorcea din Turcia, iar în această săptămână urma să plece la mare, împreună cu fetiţa sa, în vârstă de şapte ani.
Destinul a fost însă neîndurător cu ea. Cel mai probabil, în momentul accidentului, Nicoleta se afla lângă şoferul turc pentru a asigura traducerea dintre acesta şi călători, majoritatea români.
Potrivit apropiaților, buzoianca s-ar fi aflat în autocar în calitate de angajat al firmei de transport din Bucureşti și colabora de mai mulţi ani cu aceasta. Despre tragedie, autorităţile bulgare l-au înştiinţat prin apel telefonic pe fostul soţ, al cărui nume Nicoleta încă îl purta deoarece decizia de divorţ nu a fost încă pronunţată.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei