Deschide o "procedură disciplinară" contra ... tatălui ei

de Cuget Liber Vineri, 10 Aprilie 2015 186
Președinta Frontului Național (FN) Marine Le Pen a anunțat joi o "procedură disciplinară" contra tatălui ei, Jean-Marie Le Pen, fondatorul partidului de extremă-dreaptă francez, invitându-l să se retragă din politică după un interviu acordat unui ziar antisemit, informează AFP.

Într-o intervenție la canalul de televiziune TF1, Marine Le Pen i-a cerut tatălui ei "să dea dovadă de înțelepciune, să tragă consecințele agitației provocate și probabil să pună capăt responsabilităților sale politice".
"Am decis să deschid o procedură disciplinară", a declarat președinta FN, după o ceartă violentă timp de două zile cu tatăl său în legătură cu interviul pe care el l-a acordat săptămânalului de extremă-dreaptă Rivarol, considerat de ea o "murdărie".
Marine Le Pen s-a justificat pe motiv că "nimeni nu ar înțelege că există în FN personalități care pot să-și exprime o părere ce ar fi personală și contrară statutului" partidului, scrie Agerpres.

Taguri

Comentează știrea

Radu Bogdan
10 aprilie 2015
Depinde numai de tine

Oricât aș repeta, cred că tot nu ar fi destul: teama de eșec este cel mai mare obstacol al reușitei în viața unui adult. Ea este cea care menține oamenii în zonele lor de confort. Ea este cea care îi face să-și țină capul plecat și să nu-și asume nici un risc, pe măsură ce trec anii. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei