Doi copii, anchetați pentru o tâlhărie soldată cu moartea victimei

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 29 Iunie 2024 225
Doi minori români, în vârstă de 14 ani, au încercat să-i fure geanta unui francez de 50 de ani, însă tentativa de tâlhărie s-a soldat cu intrarea victimei în stop cardio-respirator. Unul dintre cei doi adolescenți l-a lovit în cap pe bărbat.
Cei doi tineri de origine română au fost reţinuţi de poliţie miercuri, puțin înainte de miezul nopții, după ce un bărbat a fost atacat pe stradă, a declarat pentru AFP procurorul din Rennes, Philippe Astruc. Un al treilea suspect este încă căutat.
Vineri, cei doi minori implicați au fost prezentați în fața instanței și inculpați pentru furtul unei genți aparținând victimei, urmat de violențe care au dus la deces. „Minorul suspectat că a aplicat lovitura la cap a fost încarcerat, iar cel de-al doilea este plasat sub control judiciar, conform ordinelor procurorului,” a adăugat Philippe Astruc.
Victima, născută în 1973, a fost resuscitată de serviciile de urgenţă după ce a intrat în stop cardiorespirator. Bărbatul a fost spitalizat apoi „în stare foarte gravă”, potrivit lui procurorului de caz. Victima a decedat în final în urma rănilor suferite, a mai spus vineri procurorul din Rennes.

foto cu rol ilustrativ

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei