Doi români au sechestrat și torturat o pensionară în Franța

de Cuget Liber Luni, 28 Noiembrie 2011 1833
Doi români au fost arestați după sechestrarea și torturarea unei pensionare în vârstă de 70 de ani din satul Villecerf, în Franța, notează Mediafax.
Bărbatul în vârstă de 30 de ani, Marius, și concubina sa în vârstă de 25 de ani, care se prostituează la pădurea din Fontainebleau, au fost prezentați vineri după-amiază Parchetului din Melun, relatează Le Parisien, în ediția electronică de sâmbătă.
O anchetă judiciară a fost deschisă pentru "tentativă de omucidere, sechestrare cu acte de tortură și barbarie, furt agravat". Femeia este cercetată pentru tăinuire.
Anchetatorii au reușit să prindă cuplul de români datorită tele-fonului mobil pe care Marius l-a furat de la bătrână, care a lucrat ca bijutier. Oprit până miercuri, telefonul victimei a fost activat la un hotel din Rubelles. Acesta era în posesia concubinei lui Marius.
Conform primelor elemente ale anchetei, Marius, care se declară fără domiciliu fix, se află de două luni în Franța. El locuiește adesea în mașina sa, unde polițiștii au găsit o valiză aparținând victimei care conținea obiecte furate din casă. Marius a negat acuzațiile care îi sunt aduse.
Agresorul, care purta o cagulă în momentul atacului, a lovit-o pe bătrână în cap cu o grindă de lemn. Căutând bijuterii și bani, bărbatul a stat cinci ore în casa pensionarei, pe care a legat-o cu cabluri pe un scaun și i-a pus un căluș în gură.
El a încercat să o stranguleze și a plecat doar când a crezut că este moartă. Femeia a reușit însă să se elibereze singură și să ajungă în grădină pentru a chema ajutor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei