Dominic Fritz, răspuns pentru Jador, după ce cântărețul l-a acuzat că i-a anulat concertul

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Duminică, 17 Aprilie 2022 284
Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a oferit un răspuns cântărețului Jador, după ce a fost acuzat de acesta că a decis anularea concertului pe care trebuia să îl susțină pe 17 mai la Filarmonica Banatul din Timișoara.

„Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a transmis Dominic Fritz.
Potrivit Antena3.ro managerul artistului a anunţat că a existat o înţelegere verbală între el şi conducerea filarmonicii, însă directorul Filarmonicii susține că acordul verbal nu a existat și că cererea organizatorilor nu a fost aprobată.
În urmă cu două zile, Jador a transmis un mesaj prin intermediul canalului său de TikTok în care a acuzat autoritățile de la Timișoara de discriminare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei