Finala CM din Qatar cu doar 600.000 de telespectatori peste filmul tradiţional de Crăciun „Singur acasă”

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Luni, 19 Decembrie 2022 161
Argentina - Franţa, finala CM din Qatar, a fost şi meciul anului pentru TVR, aducând cea mai mare audienţă dintre toate meciurile turneului final. Partida care a decis campioana mondială a fost urmărită pe TVR 1 de 2,9 milioane de români, în timp ce, spre comparaţie, "Singur acasă", revenit la Pro TV după un an de "exil" la Antena 1, a avut puţin peste 2,2 milioane de telespectatori, potrivit RomâniaTV

Audienţă-record, dar puţin peste „Singur acasă”! Meciul de duminică, decis la penalty-uri, care a făcut din Argentina noua campioană mondială, a ţinut în faţa televizoarelor aproape trei milioane de români în fiecare minut. Este un record de audienţă pentru postul public TVR, mai ales că partida a fost difuzată după-amiază, de la ora 17:00.

La nivel naţional, finala din Qatar a fost urmărită pe TVR 1 de 2,9 milioane de români, la distanţă mare faţă de locul al doilea, ocupat de Pro TV (930.000), şi la distanţă şi mai mare de Antena 1 (audienţă de patru ori mai mici decât meciul). TVR a fost pe primul loc şi la nivel urban, cu 1,8 milioane de telespectatori, dar şi pe publicul comercial, cu peste 800.000 de telespectatori.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei