Atenție șoferi! CNAIR anunță un transport agabaritic pe ruta Romaero Băneasa-Agigea RORO PFT

de Andreea ANDRONACHE Sâmbătă, 25 Mai 2024 5237
Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, informează cetățenii că în perioada 25.05.2024 – 28.05.2024 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Romaero Băneasa – DN1 - DN Centura București – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – Giurgeni - A4 – DN39 – Agigea – DN39A – Agigea RORO PTF. Vehiculul transportă o structură metalică.
Lățimea maximă a vehiculului este 3,7 m, masa totală 92 tone, lungimea 23 m, înălțime 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.
„Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, precizează reprezentanții CNAIR.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei