Galerie foto. CATASTROFĂ AVIATICĂ! UN AVION CU 81 DE PASAGERI LA BORD S-A PRĂBUȘIT. O ÎNTREAGĂ ECHIPĂ DE FOTBAL, IMPLICATĂ ÎN TRAGEDIE

de Cuget Liber Marţi, 29 Noiembrie 2016 633
UPDATE - Primarul La Ceja susține că cel puțin 25 de persoane și-au pierdut viața în tragedia aviatică. De asemenea, se pare că autoritățile l-au transportat deja la spital pe fotbalistul Alan Ruschel. Acesta este în stare gravă cu multiple fracturi și un traumatism cranian.

UPDATE - Un avion cu 81 de persoane la bord, printre care membrii unei echipe de fotbal din Brazilia, s-a prăbușit în Columbia, în apropierea orașului Medellin, iar în prezent echipele de salvare îi preiau pe supraviețuitori, a anunțat Asociația de aviație civilă columbiană, relatează Reuters.

UPDATE - Ultimul bilanț revizuit indică doar 6 supraviețuitori ai tragediei.

"Confirm. Avionul înmatriculat CP2933 transportând echipa @ChapecoenseReal.Aparent există supraviețuitori", a scris pe Twitter un responsabil al aeroportului columbian. 

Autoritățile columbiene au anunțat, în această dimineață prăbușirea unui avion charter, la bordul căruia se afla întreaga echipă de fotbal braziliană Chapecoense. La bordul avionului se aflau 72 de persoane. Autoritățile columbiene au transmis că au început să transporte supraviețuitorii de la locul accidentului la spital. Jurnaliștii locali scriu că 10 persoane sunt în viață. 

La bordul avionului se aflau 72 de pasageri și nouă membri ai echipajului. Conform datelor preliminare, la bord se aflau 27 de jucători din echipa de fotbal Chapencoese, precum și jurnaliști.
Primarul din Medellin, Federico Gutierez, a declarat, de asemenea, că este posibil să fie supraviețuitori.
"Este o tragedie de mari proporții", a spus Gutierez pentru Blu Radio în timp ce se îndrepta către zona în care se crede că s-a prăbușit avionul.
Nu este clară cauza accidentului, scrie realitatea.net

UPDATE /  "Clubul de fotbal își rezervă dreptul de a aștepta o înștiințare oficială din partea autorităților columbiene pentru a emite orice fel de declarație oficială cu privire la accident. Dumnezeu să fie cu sportivii noștri, cu oficialii, cu jurnaliștii și cu toți ceilalți pasageri ai avionului", se arată în comunicatul clubului brazilian, postat în urmă cu 20 de minute.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei