Grupul terorist Stat Islamic amenință întreaga Europă cu atentate

de Cuget Liber Miercuri, 14 Ianuarie 2015 110
Membri ai organizației sunnite Stat Islamic în Irak și Siria (SIIS) avertizează "întreaga Europă" cu atacuri teroriste, în timp ce filiala yemenită a rețelei Al-Qaida a luat în derâdere marșul solidarității organizat după atentatele de la Paris, scrie Mediafax.

Rețeaua teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare video în care trei islamiști francezi amenință Europa cu noi atentate.
"Iată mesajul nostru adresat poporului francez care crede că grupul Stat Islamic nu poate ataca Europa: cu ajutorul lui Allah, vom ataca Europa - întreaga Europă", afirmă cei trei combatanți islamiști, conform Institutului SITE, care monitorizează site-urile fundamentaliste islamice.
În paralel, organizația Al-Qaida în Peninsula Arabia - care miercuri a revendicat din nou atacul contra revistei satirice Charlie Hebdo - a ironizat marșul solidarității organizat la Paris după atentatele soldate cu 17 morți.
"Iată-i cum s-au adunat cu toții, cum s-au grupat și se susțin unii pe alții; își întăresc slăbiciunile și își cârpesc rănile", afirmă Nasser bin Ali al-Ansi, ideologul organizației Al-Qaida în Peninsula Arabia (AQPA), referindu-se la liderii politici prezenți la marș.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei