Incendiu la bordul unui tren Eurostar. Sute de pasageri au rămas blocați

de Cuget Liber Marţi, 26 Ianuarie 2016 90
Circa 700 de pasageri ai unui tren Eurostar pe relația Londra-Paris au fost blocați timp de opt ore în noaptea de duminică spre luni în nordul Franței, după ce în locomotivă s-a declanșat un incendiu, susțin surse concordante citate de AFP. Garnitura s-a oprit duminică în jurul orei 21.00 (20.00 GMT) la sud de Arras, "după ce un incident electric s-a produs într-o locomotivă provocând un incendiu", informează Eurostar într-un comunicat.
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. "Nu a existat niciun rănit", au indicat salvatorii veniți la fața locului.
Problema electrică a dus la o întrerupere a furnizării de curent electric, ceea ce i-a lăsat pe pasageri în întuneric, a precizat Eurostar, confirmând mărturiile pasagerilor pe Twitter.
"Două locomotive diesel au venit apoi pentru a tracta trenul până în gara din Arras, unde pasagerii au fost transferați într-un alt tren Eurostar", menționează compania.
Călătorii, care inițial trebuiau să sosească la Paris la 20:47 (19:47 GMT), au ajuns în capitala Franței în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei locale 04:30 (03:30 GMT).
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei