Influencer din Spania, condamnat la închisoare pentru că a umilit un om al străzii român

de Cuget Liber Luni, 03 Iunie 2019 316
Influencerul ReSet, care are 19 ani și peste un milion de urmăritori pe YouTube, a fost condamnat la 15 luni de închisoare cu suspendare și obligat să îi plătească 20.000 de euro românului pe care l-a umilit, potrivit ziarului New York Times.
S-a întâmplat în Barcelona, Spania, unde românul a emigrat pentru o viață mai bună, dar a ajuns, ca mulți alții, să trăiască pe străzi. Kanghua Ren, cunoscut în rândul urmăritorilor săi de pe YouTube ca ReSet, a ajuns în fața instanței după ce, în 2017, a înlocuit crema unui biscuit Oreo cu pastă de dinți și i l-a oferit lui Gheorghe L., un bărbat care a fost cioban în România și a emigrat în Spania, iar la acel moment stătea în fața unui supermarket din Barcelona. 

Influencerul l-a filmat pe român când mânca acel biscuit și a postat filmulețul pe YouTube. Bărbatul a vomitat după ce a mâncat biscuitul cu pastă de dinți. ReSet a obținut 2.000 de euro din reclamele aferente filmulețului în care românul era umilit. După ce a început ancheta, pornind de la filmulețul postat de ReSet, influencerul i-a oferit 300 de euro fetei bărbatului umilit, ca să nu depună plângere, scrie libertatea.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei