James Mattis dă asigurări că dorește să rămână în echipa Trump

de Cuget Liber Miercuri, 17 Octombrie 2018 164
Secretarul american al Apărării, James Mattis, a dat, ieri, asigurări că dorește să rămână în echipa președintelui Donald Trump, care l-a calificat drept "un fel de democrat" ce ar putea părăsi în curând guvernul său, transmite AFP.
"Fac parte din echipa sa. Nu am vorbit niciodată despre plecarea mea", le-a spus Mattis jurnaliștilor americani care îl însoțesc într-un turneu asiatic. El a adăugat că nu a discutat cu Donald Trump după comentariile făcute de acesta într-un interviu difuzat integral duminică în emisiunea "60 Minutes" a canalului de televiziune CBS.
Mattis a menționat că, în timpul zborului de aproape 20 de ore de la Washington către Vietnam, el a primit asigurări de susținere din partea președintelui Donald Trump. "Trump a spus «Sunt 100% cu tine»", a afirmat Mattis.
Întrebat dacă este democrat, așa cum a sugerat Donald Trump, James Mattis a răspuns că "nu s-a înscris niciodată în vreun partid politic".
General în retragere, James Mattis ocolește în general orice discuție despre relațiile sale cu Donald Trump și nu ezită să-i critice pe jurnaliștii care menționează divergențele apărute în ultimele luni cu liderul de la Casa Albă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei