Lider politic, scuipat direct în față!

de Cuget Liber Joi, 30 Mai 2013 76
Atunci când oamenilor nu le convin anumite aspecte ce-i vizează pe liderii politici sunt în stare de orice. O astfel de situație neplăcută a devenit subiect de presă, după ce fosta președintă a statului chilian, Michelle Bachelet, a fost scuipată direct în față într-o piață publică. Incidentul a avut loc în orașul Arica, unde candidata la prezidențialele de anul acesta se afla în campanie electorală. În timp ce politiciana își saluta susținătorii, de undeva din mulțime a apărut un tânăr care, fără să stea prea mult pe gânduri, a scuipat-o în față.

Agresorul a fost identificat. El se numește Elias Sanhueza și este student la facultatea de Antropolgie din Tarapaca. Imediat după atacul la ex-președintele chilian, atacatorul a fost arestat de poliție. El a refuzat să dezvăluie care au fost motivele pentru care a făcut un astfel de gest incalificabil. "Nu mă las intimidată de nimeni", a spus Michelle Bachelet după incident, scrie libertatea.ro.

Michella Bachelet are 61 de ani și a scris istorie în Chile. Este prima femeie care a devenit președinte al acestui stat. Ea a ocupat scaunul prezidențial din anul 2006 până în anul 2010. Ulterior, aproape trei ani, a fost la conducerea ONU-Woman. A revenit în țara natală în martie anul acesta pentru a candida din nou la alegerile prezidențiale. Michelle Bachelet are trei copii, completează sursa citată.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei