Liderul PPE şi preşedinta Parlamentului European deplâng moartea lui Berlusconi

de Sorin MIHALACHE Luni, 12 Iunie 2023 100
Preşedintele Partidului Popular European, Manfred Weber, şi preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, au deplâns moartea fostului premier italian Silvio Berlusconi, care a decedat luni dimineaţă la Milano, transmite agenţia EFE.
În mesaje separate pe reţelele de socializare, ambii au subliniat leadership-ul pe care Berlusconi şi l-a asumat în cadrul centrului-dreapta italian şi european, precum şi „energia şi dăruirea” cu care şi-a desfăşurat activitatea politică.
„Silvio Berlusconi: luptătorul care a condus centrul-dreapta şi care a fost protagonistul politicii în Italia şi în Europa timp de generaţii. Tată, om de afaceri, europarlamentar, prim-ministru, senator. Şi-a lăsat amprenta şi nu va fi uitat”, a scris Metsola pe Twitter.
„Gândurile mele sunt alături de familia sa şi de cei dragi în aceste momente dificile. Nu vom uita energia şi dăruirea cu care a lucrat pentru iubita sa Italie, pentru familia sa politică şi pentru idealurile sale europene”, a transmis la rândul său Weber.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei