Momente dramatice la căpătâiul tânărului mort în Grecia. Familia l-a condus, astăzi, pe ultimul drum

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Duminică, 17 Iulie 2022 323
Sunt momente dramatice în Amărăștii de jos, Județul Dolj, acolo unde tânărul care a murit în Grecia este înmormântat astăzi. Radu, fiul primarului, este condus pe ultimul drum de sute de oameni. Sfâșiați de durere, apropiații și familia respectă întru totul tradițiile oltenești. Radu își ceruse iubita în căsătorie și urma să facă nunta. 

Iubita sa, prieteni din copilărie, colegii de la şcoală și de la facultat, cu toții au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Radu. Ceremonia de înmormântare se face conform tradițiilor oltenești. Pentru că a murit necăsătorit, tinerii au cărăt apă curată, au tăiat o creangă dintr-un brad și au împodobit-o, conform unei tradiții din zonă.
Radu, în vârstă de doar 25 de ani, a fost dat dispărut duminica trecută în Lefkada. Tatăl acestuia, Constantin Dinu, a plecat în Grecia să îl caute. Acolo însă a primit vestea cruntă. Băiatul său a pierit în valurile mării din Lefkada.
Radu plecase în vacanță cu colegii de serviciu și cu iubita. În prima zi de concediu, a intrat în apă, nu foarte departe de mal însă a fost luat prin surprindere de un val. Acesta a strigat după ajutor, iar prietenii au încercat să -l salveze, însă a dispărut sub privirile lor sub apă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei