Motivul incredibil pentru care o senatoare vrea să candideze la alegerile prezidențiale

de Cuget Liber Marţi, 12 Februarie 2019 234
Senatoarea americană Kamala Harris, care vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2020 din partea Partidului Democrat, a declarat că susține legalizarea marijuanei la nivel federal. Mai mult, fosta procuroare a recunoscut că a încercat acest drog pe când era studentă.
În vârstă de 54 de ani, Kamala Harris a anunțat că se va înscrie în cursă pentru a fi nominalizată de Partidul Democrat drept candidat la alegerile prezidențiale din 2020. Senatoarea democrată din California este considerată ca fiind unul dintre favoriți. Fost procuror al orașului San Francisco, Harris nu a susținut legalizarea marijuanei în momentul în care a candidat cu succes, în 2014, pentru postul de procuror general al statului California, relatează Agerpres.
Fost procuror al orașului San Francisco, Harris nu a susținut legalizarea marijuanei în momentul în care a candidat cu succes, în 2014, pentru postul de procuror general al statului California, relatează Agerpres.
În timpul campaniei pentru Senat din 2016, Kamala Harris a refuzat să susțină această inițiativă care a fost, ulterior, aprobată prin referendum de legalizare a consumului de marijuana în statul California. Într-un interviu acordat unei emisiuni radio cu audiență națională, senatoarea Kamala Harris a recunsocut că a fumat marijuana pe când era studentă la Universitatea Howard din Washington, în anii 1980.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei