Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată de un individ care pretindea că o exorcizează

de Cuget Liber Luni, 17 August 2015 104
Nepoata actorului Morgan Freeman, E'Dena Hines, ar fi fost ucisă, pe o stradă din New York, de un individ care pretindea că o exorcizează, informează ziarul New York Post, preluat luni de 20minutes.fr. 

Tânăra de 33 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în torace. Poliția ar fi reținut un suspect, iubitul nepoatei actorului american. Potrivit unui martor, care a apelat serviciile de intervenție, agresorul ar fi strigat: 'Afară cu demonii! O să vă alung! În numele lui Iisus Hristos, o să vă alung!'. Nepoata actorului Morgan Freeman, asasinată în plină stradă
Nepoata actorului Morgan Freeman, E'Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, a fost asasinată în noaptea de sâmbătă spre duminică, în nordul cartierului Manhattan, relatează Huffington Post, preluat luni de 7sur7.be.
Potrivit primelor date ale anchetei, tânăra a fost atacată în stradă, nu departe de domiciliu, și înjunghiată de câteva ori în torace. A murit la spital. Poliția ar fi reținut un suspect, nimeni altul decât iubitul victimei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei