Alegeri prezidențiale în SUA Noul clip electoral al lui Clinton, inspirat din unul folosit de Lyndon Johnson

de Cuget Liber Miercuri, 02 Noiembrie 2016 242
Echipa care coordonează campania electorală a candidatei democrate la apropiatele alegeri prezidențiale din SUA, Hillary Clinton, a trebuit să caute adânc în arhivele televiziunii pentru a găsi material pentru noul clip electoral, difuzat luni. Astfel, noul clip avertizează în legătură cu riscul ca Donald Trump, candidatul republican, să dețină controlul asupra arsenalului nuclear al țării, transmite DPA.
Trump a făcut declarații nechibzuite în legătură cu arsenalul de arme nucleare al Statelor Unite, relevă un comunicat al echipei de campanie a lui Hillary Clinton.
"Donald Trump a demonstrat cât de imprudent ar fi atunci când vine vorba despre aceste arme puternice de distrugere în masă", se menționează în declarație.
În clipul electoral apare Monique Corzilius Luiz, care a apărut într-un clip publicitar difuzat pe canalele TV în 1964, pe când era copil, în timpul campaniei electorale în care s-au confruntat președintele de la acea vreme, democratul Lyndon Johnson, și republicanul Barry Goldwater. Clipul folosea o imagine simbolică pentru a ilustra pericolul reprezentat de armele nucleare - Monique Luiz apare culegând petalele unei narcise și numărându-le. Apoi, camera de luat vederi face un zoom pe centrul ochilor ei, iar o voce sinistră începe numărătoarea inversă ce precede o explozie nucleară.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei