O elevă a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

de Cuget Liber Joi, 18 Octombrie 2012 222
O elevă de 18 ani, de la la Grupul Școlar "Dimitrie Filișanu", din Filiași, județul Dolj, a încercat să se sinucidă în toaleta unității de învățământ, ea fiind găsită la scurt timp de o colegă, informează realitatea.net.
Tânăra a fost transportată de urgență la spital, unde a primit primele îngrijiri medicale. În prezent se află în afara oricărui pericol.
După ce a sesizat absența ei de la oră, o colegă s-a dus să o caute pe tânăra la toaletă, unde a și găsit-o zăcând în stare de inconștiență.
"Pacienta a venit în stare stabilă, era conștientă, avea o ușoară marcă în jurul gâtului, se pare de la un cordon cu care a încercat să se sinucidă. A fost consultată de medicul de la Reanimare, i s-a pus un guler cervical ca să fim siguri că nu are nimic la coloană și a fost trimisă la Spitalul de Urgență Craiova pentru a i se face investigații amănunțite. Cu siguranță va avea nevoie și de un consult psihiatric", a declarat Mariana Georgescu, directorul medical al spitalului din Filiași.
Adolescenta, aflată la a doua tentativă de suicid, este o elevă cuminte și care nu avea absențe la școală, completează aceeași sursă.
 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei