Poliția din Shanghai a încercat să carantineze un mall cu toți clienții în interior

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Luni, 15 August 2022 293
Imagini fără precedent vin din China, la un magazin Ikea din Shanhai. Poliția a încercat să carantineze centrul comercial, după ce s-a aflat că inauntru se afla o persoana care a fost contact cu un pacient cu COVID. Panicati, oamenii au luat cu asalt ieșirea care era păzită de forțele de ordine., potrivit Realitatea.net

Oamenii au intrat în panică în momentul în care prin stație au auzit că oficialii au cerut centrului comercial să închidă imediat și să împiedice oamenii să intre sau să iasă. Când agenții de securitate și lucrătorii din domeniul sănătății au încercat să închidă o ușă pentru a împiedica oamenii să iasă, clienții au țipat și au împins-o până au reușit să iasă.
Autoritățile sanitare au luat această măsură după ce au aflat că acolo a fost un contact apropiat al unui băiețel de 6 ani cu simptome de Covid 19. Toate persoanele aflate în centrul comercial vor trebui să stea 2 zile în carantină și alte cinci zile sub supraveghere, timp în care li se va monitoriza sănătatea.
Mai mult, cei care nu au reușit să iasă au fost ținuți mai multe ore în magazin și apoi transportați către un hotel de carantină. Este pentru prima dată în mai mult de trei luni când cazurile au depășit 2.000 timp de trei zile consecutive în China. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei