Reghecampf, despre scandalul de șantaj: "Gigi Becali mi-a spus să merg la Poliție!"

de Cuget Liber Vineri, 19 Octombrie 2012 229
Laurențiu Reghecampf a  vorbit despre scandalul de șantaj în urma căruia fostul impresar Dumitru Tudor (zis Ciorbă) a fost reținut de Poliție, informează realitatea.net.
"Dumitru Tudor, zis Ciorbă, este un om care a încercat să ne șantajaze și a primit ceea ce a meritat. Voi face la fel cu cei care îmi vor amenința familia", a declarat Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.
"Dacă el a considerat că așa trebuie să facă... Noi i-am spus că nu e normal și că în momentul când va începe să facă lucruri care ne fac nouă rău și murdăresc imaginea unei familii care a ajuns prin muncă unde a ajuns, ne vom adresa avocaților și poliției", a mai adpugat antrenorul Stelei, care a precizat: "Nu avem datorii! Dacă aveam, plăteam!""Îi transmit băiatului și soției lui Ciorbă să nu mai trimită mesaje, să nu mai iasă la televizor, pentru că mai mult vor îngreuna situația tatălui, respectiv soțului lor. Gigi Becali nu a știut de flagrant. El mi-a spus doar să mă duc la poliție", a mai declarat Reghecampf.
"Ce poți să faci când cineva te șantajează? Trăim într-o țară civilizată, am făcut ceea ce trebuie să facă orice om care este șantajat. Soția mea este OK", a încheiat Reghecampf, citat de realitatea.net.
 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei