Românul căutat de poliție după ce și-a omorât soția pentru că făcea bani puțini din videochat s-a predat în Italia

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Marţi, 09 August 2022 244
Un bărbat în vârstă de 30 de ani căutat de de autorităţi după ce şi-a omorât soția pentru că făcea prea puțini bani din videochat s-a predat în Italia, a informat, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit Digi24

Un bărbat în vârstă de 30 de ani căutat de de autorităţi după ce şi-a omorât soția pentru că făcea prea puțini bani din videochat s-a predat în Italia, a informat, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române transmis Agerpres, luni, bărbatul de 30 de ani, urmărit internaţional, s-a predat autorităţilor din Italia.
Pe numele acestuia, afirmă sursa citată, Tribunalul Iaşi a emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.
Autorităţile italiene demarează procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatelor europene de arestare, în vederea predării, menţionează Poliţia.
Schimbul de date cu autorităţile italiene a fost efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Iaşi, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul SIRENE, respectiv Biroului SIRENE din Italia.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au solicitat, joi, arestarea preventivă în lipsă a bărbatului, cercetat pentru uciderea soției sale.
Potrivit procurorilor, suspectul şi-a agresat soţia timp de şase ani, leziunile suferite de victimă conducând la deces.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei