Serbia denunță o tentativă de asasinare. Premierul sârb Aleksandar Vucic, atacat cu pietre

de Cuget Liber Luni, 13 Iulie 2015 108
Tentativă de asasinare. Comemorarea a 20 de ani de la masacrul de la Srebrenița a degenerat în violențe. Premierul Serbiei, care a avut o atitudine controversată în timpul războiului din Bosnia, a fost atacat de localnici și a fost lovit cu o piatră în cap.
Premierul Serbiei atacat cu pietre. El fost scos din mijlocul mulțimii cu mari eforturi, de bodyguarzii săi și de forțele de securitate bosniace.
Tensiunile au izbucnit încă de la apariția premierului Aleksandar Vucici la ceremonii. Mulțimea de musulmani bosniaci l-a întâmpinat cu ostilitate, atunci când a depus flori la monumentul dedicat victimelor masacrului.

Premier atacat cu pietre. Cu toate că gărzile de corp au încercat să-l proteje, ochelarii primului ministru sârb au fost sparți de o piatră aruncată din mulțimea furioasă.

Autoritățile de la Sarajevo au promis o anchetă pentru identificarea rapidă a autorilor violențelor. 

Taguri

Comentează știrea

costy
13 iulie 2015
afaceri

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei