Teroarea numită Statul Islamic. Copiii sunt decapitați dacă membrii grupării jihadiste consideră că au greșit față de ei

de Cuget Liber Luni, 13 Octombrie 2014 676
Scene de coșmar sunt trăite zi de zi de locuitorii unui oraș sirian de la frontiera cu Turcia capturat recent. Membrii ISIS violează, sacrifică și decapitează copii în Kobane. Fanaticii islamiști se droghează și își pierd cumpătul.
Mii de persoane sunt blocate într-un oraș de frontieră asediat de juhadiștii consumatori de droguri. Aceștia sunt obligați să rămână în Kobane, un oraș sirian kurd strategic, situat la frontiera cu Turcia. Acolo, oamenii trăiesc un calvar. Viețile lor sunt în pericol zi de zi, iar cei care mor cel mai des sunt copiii. Această realitate oribilă a fost descrisă de mai mulți kurzi care au reușit să fugă din Kobane în Turcia.
Ekram Ahmet, de 40 de ani, care a fugit din Kobane cu soția și cei cinci copii în urmă cu șase zile, a declarat că "mulți oamenii în vârstă refuză să-și lase fiii să lupte. Nu au unde să meargă".
"Sunt niște animale. Nu sunt oameni. Ei au o sete de sânge cum nu am mai văzut. Se comportă de parcă le place să ucidă. Le place să taie capete. Asta e opera lor".
Bărbatul a explicat că după ce se droghează, teroriștii ucid cu sânge rece, decapitează, iar apoi spun că e un sacrificiu în numele lui Alah. "Devin disperați, pedepesesc până și copiii dacă ei consideră că au greșit".
"Cred că consumă amfetamine. Copilul meu de 11 ani a fost târât de un autobuz pentru că s-a găsit asupra lui o copie Coranului. Au rupt cartea bucăți, l-au bătut și l-au pus într-o linie alături de alți copii pentru a fi decapitat. El a scăpat după ce jihadiștii au fost distrași de mai multe focuri de armă. Atunci a reușit să fugă. Nu s-a oprit până acasă, iar atunci am hotărât să fugim toți", a mai spus Ekram, de meserie inginer.

Sursa: evz.ro

Taguri

Comentează știrea

george
16 octombrie 2014
cele mai noi locuri de munca

Cele mai noi locuri de munca, la domiciliu ca operator on-line cu contract legal si posibilitati de castig nelimitate.pentru detalii trimiteti textul< Info> la adresa de e-mail:[email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei