Un copil „inventiv”. A mințit că a fost lovit de mașină, ca să ascundă că avea hainele murdare și rupte de la școală

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Marţi, 13 Decembrie 2022 1175
Inventivitatea celor mici este fără margini, atunci când vine vorba de „scenarii” pe care părinții trebuie să le creadă. Așa a fost și cazul unei fetițe de 11 ani, din Prahova, care și-a minţit mama că ar fi fost accidentată când traversa strada, pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma unui conflict avut la şcoală.

O fetiţă de 11 ani din Ploieşti i-a spus mamei sale ar fi fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada, iar anchetatorii au demarat cercetări pentru a identifica şoferul vinovat. După verificări, oamenii legii au stabilit că evenimentul rutier nu a avut loc. Fata şi-a minţit mama, pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma unui conflict avut la şcoală.
Poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi că o fetiţă de 11 ani a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la faţa locului.
”În urma impactului, minora a fost rănită uşor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis poliţiştii.
Fata şi-a minţit mama pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma conflictului avut la şcoală. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei