Un elicopter al armatei pakistaneze a dispărut în timp ce participa la operaţiuni de salvare

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 03 August 2022 144
Un elicopter al armatei pakistaneze cu şase persoane la bord, printre care un ofiţer cu rang înalt, a dispărut, luni, în cursul operaţiunilor de salvare în faţa inundaţiilor devastatoare care au afectat sud-vestul Pakistanului, anunță armata.
„Un elicopter al armatei pakistaneze care participa la operaţiunile de salvare în legătură cu inundaţiile de la Lasbela, în Balochistan, a pierdut contactul” cu controlul de trafic aerian, a declarat armata pakistaneză într-un comunicat citat de AFP.
Potrivit sursei citate, printre pasageri se afla și comandantul Corpului 12 care superviza operaţiunile de salvare în legătură cu inundaţiile din Balochistan. Nu au fost oferite detali despre circumstanţele dispariţiei aparatului.
Comandantul, generalul-locotenent Sarfraz Ali, este cel mai înalt responsabil al armatei în regiune şi unul dintre cei mai înalţi gradaţi din armata pakistaneză.
„Poliţia locală, armata şi serviciile de urgenţă sunt în căutarea elicopterului”, a declarat pentru AFP un responsabil al poliţiei locale, notează Agerpres.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei