UPDATE / ALERTĂ PE AEROPORT! BĂRBAT ÎMPUȘCAT, după ce i-a luat arma unui militar

de Cuget Liber Sâmbătă, 18 Martie 2017 1469
UPDATE / Bărbatul care a fost împușcat mortal de serviciile de securitate pe aeroportul Orly din Paris era un musulman radicalizat cunoscut autorităților franceze și este același individ care a tras asupra poliției într-un incident separat produs mai devreme în cursul aceleiași zile în nordul Parisului, a informat o sursă din cadrul poliției franceze.

Aeroportul Orly din Paris a fost evacuat, conform martorilor, după ce un bărbat a fost împușcat mortal sâmbătă dimineața de forțele de securitate de pe aeroport după ce i-a luat arma unui militar, au informat surse din cadrul Ministerului de Interne francez, relatează AFP.

În jurul orei 07:30 GMT, "un bărbat a luat arma unui militar apoi s-a refugiat într-un magazin de pe aeroport înainte de a fi împușcat mortal de forțele de securitate", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

Nu există nicio persoană rănită, a precizat sursa citată.

Martori și postul de televiziune BFM TV au informat că în urma incidentului aeroportul a fost evacuat, relatează Reuters.

Poliția franceză a confirmat că o operațiune de securitate se află în curs de desfășurare pe aeroportul din sudul capitalei franceze.




Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei