Rețetă vegetariană Ardei copți cu smântână

de Cuget Liber Luni, 13 Iulie 2009 211
Ingrediente: 1 kg ardei gras, 2 cepe, smântână, sare, ulei. Mod de preparare: Se coace un kilogram de ardei gras (galbeni și roșii), se curăță și se rup bucăți cu mâna, după care se pun într-un castron. Într-o cratiță se rumenesc două cepe în puțin ulei, apoi se pun bucățile de ardei copt cu 250 ml de apă și se dau într-un clocot. Se poate adăuga și puțin concentrat de supă de legume. Separat, se face un amestec de 250 - 500 g de smântână cu o lingură sau două de făină și apă (de consistența unui sos), care se toarnă peste amestecul de ardei cu ceapă, în timp ce clocotește. Se amestecă încontinuu, să nu se prindă, maximum zece minute. Se poate servi cald sau rece, ornat cu mărar sau pătrunjel.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei