Aveți grijă ce frigider alegeți

de Florica ZDRU Luni, 28 Noiembrie 2011 295
Este perioada superofertelor în magazine, dar asta nu înseamnă că numai prețul trebuie să fie principalul motiv pentru care alegeți un obiect sau altul. Dacă v-ați propus să achiziționati, de exemplu, un frigider, specialiștii vă ajută cu câteva recomandări pentru a face alegerea cea mai bună:
l Optați pentru un un aparat frigorific cu clasa de eficiență energetică A, care înseamnă economie de energie și bani. Clasa energetică ne arată cât este de eficient aparatul din punct de vedere al consumului de energie: clasele standard sunt cuprinse între clasa G (cel mai puțin eficient, adică cu consum mare de energie) și clasa A++ (cel mai eficient, adică cu consum redus de energie).
l Este mult mai bine să optați frigiderele cu răcire "No frost" (fără gheață), al căror mare avantaj este că nu necesită dezghețare.
l Este avantajos să achiziționați un aparat frigorific cu două motoare, unul pentru congelator și altul pentru frigider, pentru că este mai fiabil și mai economic.
l Alegeți un frigider care posedă funcția "Antibacteria", ai cărui pereți au în compoziție substanțe antibacteriene, care împiedică dezvoltarea bacteriilor care degajă miros neplăcut.
l Pentru consumatorii care lipsesc frecvent de acasă, există aparate frigorifice care au în dotare funcția "holiday", care reduce la minimum  temperatura și durata funcționării aparatului.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei