Rețeta zilei Caneloni cu pui

de Cuget Liber Marţi, 21 Iunie 2011 534
Ingrediente: 250 gr de paste caneloni, un piept de pui tăiat cubu-lețe cât gura tubului de caneloni, două cepe verzi tăiate mărunt, șase tulpini de sparanghel tăiate rondele, paprika, piper, cimbru.
Pentru sos: patru roșii coapte sau două linguri de bulion desfăcut cu apă, trei căței de usturoi, două linguri de ulei de măsline, cimbru, busuioc, oregano, chimen, piper, dafin, rozmarin, un ardei chili uscat.
Mod de preparare. Prima dată pregătești umplutura: amesteci într-un castron cubulețele de piept de pui cu paprika, piper și cimbru. În alt castron combini ceapa verde cu sparanghelul. Acum treci la umplut tuburile de caneloni. Singura regulă e ca la ambele capete să ai câte un cubuleț de pui. În rest, pe mijloc poți pune în orice proporții legume și carne. Pasul următor e sosul: călești usturoiul feliat în puțin ulei și adaugi roșiile fără semințe tocate mărunt sau bulionul. Adaugi mirodeniile și dai totul într-un fiert. Pui caneloni în sos și bagi cratița la cuptor cam 20 de minute la 200 de grade. Când sosul a scăzut și furculița intră ușor în paste, pui minunățiile pe farfurii.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei