Rețeta zilei Ciuperci umplute

de Cuget Liber Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009 601
Ingrediente: ciuperci champinion de mărime medie, un piept de pui, un morcov mic, un ardei, o ceapă mică, o roșie mică. Mod de preparare: Se spală ciupercile și se taie codițele. Se prepară un amestec din următoa-rele ingrediente: codițele de la ciu-perci, tăiate mărunt, ceapa tăiată mărunt, puțin morcov ras, ardei tăiat mărunt, piept de pui tăiat bucățele mici, o roșie decojită tăiată cubulețe mici și mirodenii (cimbru, piper, oregano). Se înăbușă circa trei minute aceste ingrediente în tigaia de teflon. Ciupercile se umplu cu acest amestec și se introduc în cuptor, maximum 10 minute. Dacă nu sunteți în timpul unei diete de slăbire, puteți presăra pe ciuperci cașcaval ras. Se servesc calde. Este o mâncare gustoasă, sățioasă și cu adevarat delicioasă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei