Clasamentul fructelor care fac minuni

de Cuget Liber Joi, 22 Noiembrie 2012 648
Dacă noi, europenii, ne mândrim cu fructele de pădure din belșug – afine, frăguțe, zmeură, mure, harta fructelor minune cuprinde Brazilia, insulele Caraibelor, pădurea Amazonului, India și Orientul Îndepărtat. Pe majoritatea însă le găsim la piață, supermarket, online, în magazine naturiste, proaspete, sub formă de sucuri, deshidratate sau încapsulate în suplimente naturale, informează csid.ro
 
Fructul noni

Este fructul frumuseții feminine, iar la noi îl găsim sub formă de sucuri naturale diverse. În Polinezia, femeile îl foloseau pentru proprietățile sale anti-aging, de stimulare a regenerării aparatului genitourinar, dar și endocrin. Și fizic, și psihologic, noni juice ajută femeile să se simtă mai tinere, mai energice și le sporesc fertilitatea. Prin aportul mare de fitoestrogeni, contribuie la strălucirea pielii. Precauție însă la administrarea sucului la băieți și bărbați, perioada trebuie să fie mult mai limitată.
 
Ghimbirul

Un tonic extraordinar și stimulant al sistemului imunitar, ghimbirul se consumă fiert, crud (dat prin răzătoare sau mărunțit în blender), murat, deshidratat și caramelizat. Rețeta ancestrală orientală de frumusețe și detoxifiere internă presupune ca în fiecare dimineață, pe stomacul gol să se consume un pahar cu apă cu o linguriță de ghimbir ras și puțină miere.
 


Citește articolul integral...



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei