Colțul constănțeanului supărat

de Cuget Liber Sâmbătă, 25 Februarie 2012 366
Disputele între locatari nu mai miră pe nimeni, însă deranjează cu adevărat dacă sunt artificiale ori declanșate de persoane aflate la o vârstă venerabilă, de la care se așteaptă aplanarea conflictelor, nicidecum alimentarea lor. Cel puțin așa vede lucrurile Natalia Ifrim:
"Tot respectul meu față de vârstnici, și eu am părinți și, dacă o să am zile, o să ajung și eu la vârsta lor și nu mi-ar conveni să fiu luată peste picior. Totuși, la noi e o situație mai altfel: tinerii își văd de treaba lor, nu deranjează pe nimeni, iar vreo patru familii de pensionari, din lipsă de ocupație, probabil, fac și desfac în bloc. Parcă țin agenda zilei, e ceva de groază. Când m-am mutat, acum trei ani, vecinii m-au pus în gardă și mi-au recomandat să-i las în plata Domnului. Aș fi avut ocazii, însă pe toate le-am trecut cu vederea. Până când m-am trezit cu sectoristul la ușă, pe motiv că sparg în casă fără autorizație".
Picătura care a umplut paharul…
Neavând nimic de ascuns, cititoarea noastră l-a asigurat pe cel venit în control că pentru niciuna din lucrările pe care le face nu are nevoie de autorizație. Probabil că le-a transmis asta și reclamanților, care au luat foc, de data asta, acuzându-și vecinul că ar fi mână-n mână cu omul legii.
"Mai bine s-ar informa!"
Nu-i place să întrețină conflictul cu venerabilii săi vecini, însă dorește să le transmită, și pe această cale, în speranța că-i va face fericiți, că în interiorul unui apartament se pot face o serie de modificări, fără a fi nevoie de autorizație din partea primăriei, cum sunt și cele pe care le-a făcut el, respectiv: reparații și înlocuiri de tâmplărie interioară, zugrăveli și vopsitorii interioare, reparații și înlocuiri la finisajele interioare, reparații la instalațiile interioare. 
Taguri

Comentează știrea

admitrator
26 februarie 2012
Stire pentru primarie

Vedeti ca pe strada Cumpenii (sau "Cumpeni", cum scrie pe tablitele primariei), colt cu Aurel Vlaicu, spre complexul ala comercial, intre gardul de piatra si cel de tabla (linga statia de taxi) e hoitul unui maidanez. Iubitorii de animale si primaria tin atit de mult la prezenta maidanezilor pe spatiul public, ca nu-i iau nici morti! (La propriu!) Pacat ca nu aveti si posibilitatea de a posta poze, ca i-am facut una de nota 10. Da' n-am cablu de transfer date.....

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei