Cosmetica la domiciliu

de Cuget Liber Vineri, 20 Ianuarie 2012 289
"În zilele astea atât de geroase am o problemă: mi se cojește nasul. Nu pot să-mi trag, precum copiii, fularul peste nas, trebuie să fac ceva. Stau prost cu timpul liber și cu banii, de aceea mi-ar prinde bine sfatul cosmeticienei, poate îmi rezolv problema. Vă mulțumesc, Lucia Suciu".
xxx
Stimată doamnă Suciu, în situația în care pielea de pe nas va continua să se cojească și în perioada următoare, Bogdana Oancea Stoian, specialistă în cosmetică, îți recomandă să aplici, pe nas, comprese cu lapte călduț. Chiar și în perioada în care nu ești acasă ai posibilitatea să recurgi la un truc, pe cât de simplu, pe atât de util pentru activarea circulației. Practic, e vorba de un masaj mai special, constând în ciupiturile rapide și scurte ale nasului.
Nici ochii nu trebuie neglijați
În aceste zile atât de geroase, și ochii trebuie tratați cu mai multă grijă de orice agresiune, căci sunt foarte sensibili. Iar cel mai important pas în această direcție este demachierea zilnică. Mai mult, se recomandă spălarea cu ceai de mușețel și albăstrele. De asemenea, în fiecare seară se va unge zona din jurul ochilor cu o cremă grasă hrănitoare, care se va masa ușor pentru a întârzia apariția ridurilor... laba gâștii. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei