Rețeta zilei "Deliciul copiilor"

de Cuget Liber Joi, 14 Iulie 2011 442
Ingrediente: 9 biscuiți rotunzi, 9 feliuțe de măr tăiate rondele (golden), un plic budincă de vanilie (respectați instrucțiunile de pe ambalaj), caramel, 250 gr frișcă. Caramel: 150 gr zahăr, 50 gr unt, 100 ml frișcă lichidă.
Preparare: Se topește zahărul la foc mic până capătă culoare maronie, apoi adăugăm untul și amestecăm până se omogenizează, luăm vasul de pe foc, punem și frișca lichidă (atenție la abur), amestecăm până se în-groașă, apoi îl lăsăm la răcit. Se pregătesc trei forme adânci de plastic sau pahare din plastic, pe fundul lor se pune câte un biscuite, peste biscuite așezăm o feliuță de măr (pe care am trecut-o prin caramel pe o parte și pe cealaltă), turnăm budinca peste măr doar cât să acopere mărul și repetăm operațiunea până la ultimul strat, care va fi acoperit cu foarte puțină budincă, deoarece va fi ornat cu frișcă din belșug și caramel.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei