Desert rusesc rapid

de Cuget Liber Marţi, 22 Februarie 2011 542
Ingrediente: 900 ml lapte, 1 kg biscuiți, un pachet de unt sau margarină, 11 linguri cu vârf zahăr, 5 linguri cu vârf cacao, 2-3 linguri cafea, 3 sticluțe esență rom, 700-800 g rahat. Mod de preparare: Se rup biscuiții și se taie rahatul într-un vas mai mare. Separat, se fierbe laptele, se adaugă margarina sau untul și zahărul, la foc mic, până se topesc. Se dă vasul de pe foc și se adaugă cacaua și cafeaua, apoi se amestecă până dispar toate cocoloașele. Se mai dă într-un clocot și se adaugă esența de rom. Se toarnă peste biscuiți și rahat stafidele, apoi se omogenizează. Pentru această compoziție este nevoie de trei foi de celofan. Compoziția se împarte din ochi în trei, apoi se rulează ca un salam. Se taie felii în momentul servirii.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei