După îndelungi cercetări, s-a constatat că punerea la punct a unor procedee performante de extracție din fructe a compușilor care le dau valoare conferă cremei în care ajung extrem de multe efecte binefăcătoare.
Astfel, din sâmburi, prin presare, s-au obținut acizi grași esențiali, de care pielea are mare nevoie pentru a rămâne suplă. Împreună cu vitaminele din fructe, aceste uleiuri cu acțiune antioxidantă cresc valoarea cremelor de față. Încălzind pulpa fructului se recuperează ulterior o "apă" încărcată cu principii active, dumnezeiască pentru ten.
Kiwi, de exemplu, este supra-numit "bomba de hidratare". Datorită proprietăților sale restructurante, kiwi ține pielea sub "perfuzie" cu apă. Bogat în acizi grași esențiali, el redă pielii su-plețea.
Este recomandat chiar și epidermelor sensibile, pentru că are în componență fitosteroli, care luptă împotriva inflamației.
- Publicitate -