"Le-a venit mintea la cap!"

de Cuget Liber Marţi, 04 Octombrie 2011 709
"Victorie mare! Au mutat zebra! Le-a venit mintea la cap!" Acestea au fost expresiile folosite de cei care au avut o revelație după ce au văzut că, în sfârșit, autoritățile locale au ținut cont și de părerea lor. Mai exact, de faptul că s-a dispus reamplasarea în cel mai potrivit loc a trecerii de pietoni din zona pasajului Tomis, desființată în vara acestui an și apoi reînființată, însă pe un amplasament care, din nou, îi obliga pe pietoni să traverseze haotic.
Tudor Banu, de exemplu, ne-a spus că, alături de alți constănțeni, a rămas cu un gust amar după ce a văzut că și în urma unei întâlniri "cu polițiștii de la Rutieră, în care s-a stabilit care este locul ideal pentru trecerea cu cântec, nu s-a ținut cont de ideea noastră, iar trecerea a reapărut acolo unde au vrut dânșii. Mulțumim ziarului Cuget Liber că s-a implicat în această problemă și dați-ne voie să ne declarăm surprinși de această decizie!".
Mulți locuitori ai urbei noastre consideră că dacă ar exista mai multă implicare din partea constănțenilor la multe din problemele care le dau viața peste cap, în cele din urmă, autoritățile s-ar simți obligate să găsească o soluție! Iar intenția primăriei de a amenaja "o bază de containere pentru nevoiași în zona Grăniceri deja ne provoacă insomnii. Trebuie să facem astfel încât să se aleagă alt loc pentru așa ceva!" (Laurențiu Mică).
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei