Leacuri simple pentru tuse

de Cuget Liber Miercuri, 13 Noiembrie 2013 1002
Te doare pieptul de la cât ai tușit și abia te poți odihni noaptea. Iată ce recomandă Click Sănătate pentru a o putea domoli: 
Gargară, soluția de urgență. Dacă vrei să-ți ameliorezi usturimea și durerea de gât, o soluție la îndemână este gargara. Dizolvă o lingură de sare într-un pahar cu apă caldă și fă gargară de trei-patru ori pe zi. Sarea va înlătura excesul de lichide din zonele inflamate, și astfel simptomele vor fi ameliorate.
Bea cât mai multe lichide calde. Poți cosuma atât supe calde, dar nu foarte acre, cât și ceaiuri din plante, în special cele recomandate în caz de răceală și gripă.
Remediu de import. Turmericul este o rădăcina aromată de origine indiană, care are proprietăți antibacteriene. Încălzește un pahar de lapte și adaugă o jumătate de lingură de praf de turmeric, după care bea de trei ori pe zi.
Miere de albine. Pentru tusea uscată, mierea de albine cu turmeric poate face minuni, dacă iei câte o linguriță dimineața și seara. De asemenea, poți folosi mierea și în combinație cu suc de struguri. Acest amestec poate domoli episoadele de tuse de pe parcursul nopții, deci merită încercat.
Taguri

Comentează știrea

hermes click clack bracelet replica
21 noiembrie 2013
hermes click clack bracelet replica

bethenny frankel fake hermes Stiri Cetățenești : Leacuri simple pentru tuse | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes click clack bracelet replica http://cslfyn.dk/images/hermes-evelyne-replica-handbags.html

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei