Numai prin disciplină nu se păstrează un job

de Florica ZDRU Sâmbătă, 26 Octombrie 2013 225
"Am fost angajat cu toate că nu aveam vechime decât doi ani, recunosc, am colegi mult mai buni și mai rapizi decât mine. Dar nu mă așteptam să fiu dată afară pe nepusă masă, m-am trezit cu decizia. Doamna de la Personal m-a trimis la director, dacă am reclamații. Este posibil să fii dat afară că alții sunt mai buni ca tine? Se pot face diferențe la salariu, nu să ajungi pe drumuri! A. F.".
v v v
La capitolul dedicat concedierii, legislația arată că un salariat poate fi dat afară și dacă nu corespunde profesional, chiar dacă are un comportament ireproșabil și este dispus să învețe, a precizat Mihaela Crivea, specialist în probleme de muncă.
Și într-un asemenea context, concedierea poate fi dispusă numai după o evaluare prealabilă a salariatului, conform procedurii de evaluare stabilite prin contractul colectiv de muncă sau prin regulamentul intern. De asemenea, angajatorul are obligația de a-i propune salariatului alte locuri de muncă vacante în unitate, compatibile cu pregătirea profesională a angajatului care nu corespunde din punct de vedere profesional pentru postul anterior.
Dacă însă angajatorul nu dispune de locuri de muncă vacante, acesta are obligația de a solicita sprijinul agenției teritoriale de ocupare a forței de muncă, în vederea redistribuirii salariatului, corespunzător pregătirii sale profesionale. 
Taguri

Comentează știrea

Nadia
26 octombrie 2013
Te-ai culcat cu cine nu trebuia...

Daca te culcai cu directorul , erai si acum angajata precum curvistina aia de la personal care-i face felatie.

Dediu
26 octombrie 2013
Bravo,Nadia !

Perfect,iar pentru barbati se adauga pupincurismul cu buzele puternic apasate intre fese.Daca ai colegi de cacat,defectul tau sta tocmai in calitati,asa ca gandeste din timp si serios unde sa pleci,poate inainte de a fi zburata(zburat).Sfaturile din carti sunt valabile doar in mica masura si doar in tarile civilizate,in nici un caz la noi,cel putin in deceniul asta si urmatorul.

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei