"Primăria constănțenilor", încotro?

de Florica ZDRU Marţi, 12 Iunie 2012 479
"Verdictele" proceselor de vo-tare, indiferent de natura acestora: locale, parlamentare, preziden-țiale, de partid etc. etc. sunt, din punctul de vedere al cititoarei noastre Adriana Smeu, compa-rabile cu cele ale unui proces în instanță, în sensul că, și într-o situație, și în alta, există două tabere, respectiv a câștigătorilor și a perdanților. Cei care pierd un proces impută tot felul de lucruri justiției, cei care pierd alegerile, caută tot felul de scuze: "Eu am un vecin care suferă enorm din cauză că a pierdut alegerile Gigi Chiru. S-a implicat trup și suflet. Îi știe toate proiectele, a făcut cale bătută la «Primăria constănțe-nilor», și-a pus speranțe că chestia asta o să-i ajute pe oamenii simpli din orașul ăsta să ajungă la primar cu un păs, cu o bucurie, de ce nu? Adică, au sperat să aibă un primar popular, dar nu în vorbe, ci în fapte. Dar a câștigat Mazăre, iar succesul lui i-a făcut fericiți pe cei care l-au susținut, lucru absolut normal, să fim onești. C-așa-i în politică!".
v v v
Dincolo de aceste considerații, deși presupune că fără bani nu poate fi susținută nicio acțiune de acest gen, cititoarea noastră îi propune fostului candidat să găsească o portiță și să meargă mai departe cu proiectul "Primăria constănțenilor", desigur, la alte dimensiuni: "Să apeleze la spon-sori, la cine consideră dânsul că îl poate ajuta să nu omoare acest proiect, e păcat să se închidă definitiv ușile primăriei oamenilor". Chiar și o simplă întâlnire în aer liber, o dată pe lună, de exemplu, în Piața Ovidiu, unde oamenii să-și spună păsurile, ar fi o punte de legătură, potrivit cititoarei noastre. Femeia continuă să creadă că nu se poate schimba nimic la Constanța și din cauză că niciodată n-a existat un primar din umbră al opoziției!
"Sau, cine știe, poate că domnul Mazăre se va întoarce cu fața spre toți constănțenii, nu doar către pensionari, și va catadicsi să-i primească personal în audiență, măcar de două ori pe lună. Nu de alta, dar n-ar mai suporta gustul amar al pasării de la un birou la altul și tot așa, când au vreo problemă mai serioasă!".
Vi se pare o idee viabilă? Este dilema care îi apasă și pe cititorii Mihai Zidaru, Corina Datcu. 
Taguri

Comentează știrea

Alma
12 iunie 2012
N-am avut pe cine vota :(

N-am fost la vot, n-am avut pe cine vota! Dar Chiru m-a scarbit prin "primaria constantenilor" care a rezolvat sute de sesizari / probleme ale constantenilor... Daca s-ar fi dat cateva exemple, l-as fi votat bucuros. Dar asa, erau doar vorbe goale! Eu l-am perceput ca pe un demagog, prost vorbitor la tv, incult si posibil bandit, imbogatit ilicit si pus pe viitoare furturi! Asa ca, mai bine Mazare "known evil"! Astept cu nerabdare sa se ridice constanteanul care sa merite sa fie primar al Constantei!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei