Rețeta zilei

de Cuget Liber Sâmbătă, 30 Mai 2009 567
Banane în sos caramel și susan Ingrediente: 4 banane mai mici (tari, mai verzi), 3 linguri suc de lamâie, 250 gr zahăr, 4-5 linguri semințe de susan, 250 ml frișcă lichidă, 200gr brânză proaspătă de vaci, 2 pliculețe zahăr vanilat. Mod de preparare: Se trece brânza prin sită, se bate frișca cu zahărul vanilat și se amestecă. Se taie bananele puțin oblic, se stropesc cu zeamă de lămâie. Apoi se adaugă zahărul și opt linguri de apă rece într-o cratiță și se caramelizează un maroniu deschis. Se adaugă în caramel bananele, toate bucățile odată și se amestecă foarte repede. Se stinge focul și se adaugă susanul. Pe farfurie se pune cu lingura un amestec din brânză și frișcă și două-trei linguri de sos caramel.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei